Foto op onderzetter

Heerlijk een drankje doen met uw eigen gepersonaliseerde onderzetters! Hoe leuk is dat? Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke foto van uw beste vriend of vriendin op de onderzetter laten drukken. Het perfecte cadeau voor zijn of haar verjaardag!

Foto’s zijn altijd leuke cadeaus om te geven en te krijgen. Ze geven een persoonlijk tintje aan een gebruiksvoorwerp en zijn daarom een unieke manier om iemand te verrassen. Een onderzetter met een foto erop is een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Een onderzetter met een foto erop is een praktisch en leuk cadeau. De onderzetter kan gebruikt worden om een glas of kopje op te zetten, zodat de tafel niet beschadigd wordt. Daarnaast is het ook nog eens een leuke decoratie voor op tafel. Door een foto te laten bedrukken op de onderzetter, wordt het cadeau nog specialer.

Er zijn verschillende manieren om een foto op een onderzetter te laten bedrukken. Zo kan de foto zelf gekozen worden door de ontvanger, of juist door de gever. Zo kan een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of een mooie vakantiefoto gebruikt worden. Ook kan een foto van een dierbare of een geliefde op de onderzetter gedrukt worden.

Een onderzetter met foto is ook geschikt als klein cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag of afscheid. Zo blijft de foto altijd zichtbaar en kan de ontvanger dagelijks genieten van de herinnering.

In samenwerking met een bedrijf kan een onderzetter met foto ook gebruikt worden als origineel relatiegeschenk. Zo kan bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de onderzetter gedrukt worden, zodat het cadeau ook nog eens functioneel is als promotiemateriaal.

Kortom, een onderzetter met foto is een origineel en praktisch cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Het is een leuke manier om een persoonlijke touch te geven aan een gebruiksvoorwerp en om iemand te verrassen met een uniek cadeau.

Toont alle 24 resultaten