Foto op Huisdieren

De leukste fotoproducten voor jouw hond!

augustus 22, 2022 Door Thirza 0

Ben jij een echte hondenliefhebber, dan is deze blog perfect voor jou! Of heeft je beste vriendin laatst een hond gekocht en wil je wat leuks kopen? Lees deze blog voor inspiratie! 

Foto op hondenmand 

blank

Een volwassen hond slaapt wel 12 tot 14 uur per dag. Dat betekent dat die een goede slaapplek nodig heeft, voordat die jouw bank gaat gebruiken als slaapplek. Een mand is een must als je je hond een goede nachtrust wil geven. Maar jij wil natuurlijk geen saaie mand, maar een met de leukste foto van je hond erop. Zo zie je gelijk tot welke hond de mand behoort. Wij bieden niet alleen hondenmanden aan, maar ook hondenkussens. Deze zijn extra zacht en je hond kan heerlijk dromen op deze kussens.  

Foto op hondenriem 

blank

Aangezien een hond minimaal drie keer per dag moet worden uitgelaten, is een riem een van de belangrijkste dingen die je moet hebben als je een hond aanschaft. Deze gebruik je elke dag en moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Namelijk een foto op de riem! Zo zal je hem niet kwijtraken. Ook kan je de naam van je hond op de riem laten drukken, om hem nog origineler te maken.  

Foto op halsband 

blank

Mocht je hond een keer weggelopen zijn, dan is het heel belangrijk dat je hond een halsband met jouw nummer erop om heeft. Zo zal je hond weer veilig bij je terugkomen. Een halsband moet een natuurlijk wel vrolijk uitzien. Bijvoorbeeld een stoere halsband met een penning eraan met de naam en jouw nummer erop. Wat ook leuk is om de nek van je hond, is een sjaaltje. Dit ziet er ook heel schattig uit en is lekker zacht. Dit bieden wij allemaal aan op onze site.  

Foto op voerbak 

blank

Misschien is eten wel iets wat honden het meest liefhebben. Daarom moeten de voer- en drinkbak van jouw hond er leuk uitzien. Ze staan immers wel in je huis. Je kunt de bak personaliseren met de naam van je hond. Nu zal je hond het heerlijk vinden om uit zijn unieke voerbak te eten! 

Deze blog benoemt de beste fotogeschenken voor honden. Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen met wat je wil kopen voor je beste vriendin die net een hond heeft gekocht. De producten benoemd in deze blog zullen allemaal te vinden zijn op fotogeschenken.nl. De beste webshop voor de leukste fotogeschenken! Bekijk ook zeker de andere blogs op de website voor meer inspiratie!  

Volg ons of like ons: