Foto op Speelkaarten

Een avond met vrienden

februari 10, 2022 Door Thirza 0

Met vrienden zijn is altijd gezellig. Het is altijd leuk om met ze samen te zijn, alleen soms kan het een beetje saai worden. Met deze blog kun jij inspiratie opdoen hoe jij het nooit meer saai zult hebben met vrienden. Elke avond zal geweldig zijn met deze tips! 

Speel een spel!

"Wie is Wie?" spel maken met uw foto's 2 borden (blauw en rood)

Een potje Monopoly is natuurlijk altijd leuk, maar na een tijdje gaat het vervelen. Wij hebben het beste idee! Namelijk, een kaartspel met een eigen foto erop. Heb jij een leuke foto met al je vrienden erop? Laat deze dan drukken op speelkaarten. Zo kunnen jullie avondenlang spellen spelen met jullie gepersonaliseerde spel. Hoe leuk is dat? Bekijk op onze site alle verschillende kaartspellen die we hebben. Van Memory tot Uno, maar ook de originele kaarten. En het allerleukste wat je kan doen: Wie is het? met jullie eigen foto’s. Zo kunnen jullie elkaar nog beter leren kennen met dit geweldige spel. Nooit zal een avond met jullie nog saai zijn! 

Doe een drankje!

blank

Een heerlijk drankje op de vrijdag avond? Daar zegt iedereen natuurlijk ja tegen. Gezellig na het werken het weekend in met je vrienden. Maar hoe leuk is het om een drankje te doen met jullie eigen foto op de fles? Hebben jullie ooit een geweldige groepsfoto gemaakt? Laat deze dan drukken op een heerlijke fles wijn. Dit is ook een heel leuk cadeau voor een van je vrienden. En om dat nog aan te vullen is het ook leuk om uit wijnglazen te drinken met jullie eigen namen erin gegrafeerd. Hoe leuk is dat? Neem hier ook een heerlijk stokbrood bij in een zak met jullie eigen foto erop. En alle glazen kunnen natuurlijk op een hele mooie onderzetter met jullie eigen foto erop staan. Zo kan de avond niet meer stuk!  

Na deze blog heb je vast genoeg inspiratie opgedaan hoe jij de volgende avond met je vrienden onvergetelijk kan maken!

Volg ons of like ons: