Feestelijk spandoek met foto’s, naam en leeftijd

39.95

Voeg een sprankelend tintje toe aan je feest met eem gepersonaliseerde spandoek. Met ruimte voor twee foto’s, de naam en leeftijd van de eregast, brengt dit stijlvolle ontwerp instant feestvreugde. De gouden sterren en confetti zorgen voor een vrolijke sfeer. Snelle levering in 4-5 werkdagen! Afmeting: 200 x 75 cm. Maak van elk moment een schitterende herinnering!

Bestel online

Categorie:

Beschrijving

Maak je feest extra speciaal met ons op maat gemaakte spandoek, ontworpen om elke gelegenheid te transformeren in een onvergetelijk feestje! Met twee foto’s, de naam en leeftijd van de hoofdpersoon, en een feestelijke mix van gouden sterren en confetti, voegt dit stijlvolle spandoek een vleugje glamour en persoonlijkheid toe aan elke festiviteit.

Unieke Kenmerken:

  • Dubbele Foto’s: Het spandoek biedt ruimte voor twee speciale foto’s. Kies je favoriete momenten, zoals lachende gezichten, bijzondere herinneringen, of misschien zelfs een leuke voor- en na-foto om de groei te benadrukken.
  • Naam en Leeftijd: Personaliseer het spandoek met de naam en leeftijd van de gelukkige persoon. De combinatie van foto’s met deze persoonlijke details zorgt voor een echt uniek en memorabel cadeau.
  • Feestelijke Elementen: De gouden sterren en confetti op het spandoek voegen een feestelijke en vrolijke sfeer toe. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of ander feestelijk evenement is, dit spandoek is de perfecte aanvulling op de festiviteiten.

Snel Geleverd in 4-5 Werkdagen:

Timing is essentieel bij het plannen van een feest. Dit op maat gemaakte spandoek wordt binnen 4-5 werkdagen geproduceerd en geleverd. Zo ben je er zeker van dat het spandoek op tijd aankomt om de feestvreugde te vergroten.

Afmetingen en Kwaliteit:

Dit spandoek heeft een royale afmeting van 200 x 75 cm, waardoor het een opvallende aanwezigheid heeft op elk feest. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en gedrukt met levendige kleuren, is dit spandoek duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Geef jouw feest de glamour die het verdient met het Spandoek met 2 Foto’s, Naam en Leeftijd – Feesttoeters en Sterren. Bestel vandaag nog en maak van elk moment een schitterende herinnering!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feestelijk spandoek met foto’s, naam en leeftijd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *