Unieke fotogeschenken voor kerst!

december 16, 2022 Door Thirza 0

Wat zijn nu de meest unieke kerstcadeaus voor dit jaar? Als je op zoek bent naar iets echt bijzonders, dan zijn de volgende ideeën misschien wel iets voor jou:

blank

  1. Een foto op milka reep: Wat is er nu leuker dan een chocoladereep met een foto van je dierbaren erop? Dit is zeker een uniek cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de chocoladeliefhebbers onder ons.
  2. Een sleutelhanger met foto: Een sleutelhanger met een foto van je dierbaren is een praktisch cadeau dat altijd handig is. Zo heb je altijd een foto van je geliefden bij je als je onderweg bent.
  3. Een foto op dienblad: Een dienblad met een foto erop is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke manier om foto’s te laten zien. Het is een uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.Foto op Keuken
  4. Een foto op toilettas: Een toilettas met een foto erop is niet alleen leuk om te geven, maar ook nog eens handig om mee te nemen op reis. Zo heb je altijd een foto van je dierbaren bij je als je onderweg bent.
  5. Een zelf bedrukte paraplu: Een paraplu met een eigen ontwerp is zeker een uniek cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een foto van je dierbaren op de paraplu laten drukken, of een leuke tekst of afbeelding.
  6. Een foto op kaars: Een kaars met een foto erop is een leuk cadeau voor iemand die van kaarsen houdt. Je kunt bijvoorbeeld een foto van je dierbablankren op de kaars laten drukken, of een leuke afbeelding of tekst.
  7. Een badjas met eigen naam: Een badjas met een eigen naam erop is zeker een uniek cadeau. Zo heeft de ontvanger altijd een badjas met zijn of haar eigen naam, wat zeker gewaardeerd zal worden.

Ik hoop dat deze ideeën je geholpen hebben om een uniek kerstcadeau te vinden. Succes met het uitzoeken van het perfecte cadeau!

 

Volg ons of like ons: