Welke Rituals geur past bij jou?

september 11, 2023 Door Thirza 0

Op fotogeschenken.nl bieden wij ook Rituals producten en pakketten aan. Aangezien er veel verschillende geuren zijn, zal deze blog jou helpen met het uitzoeken van het perfecte product.

The Ritual of Samurai” heeft een verkwikkende en frisse geur die doet denken aan de vitaliteit en energie van de natuur. Hoewel de exacte geurnoten variëren afhankelijk van de specifieke producten binnen deze geurlijn, zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

 1. Bamboe: Bamboe is een prominente geurnoot in “The Ritual of Samurai.” Het voegt een verfrissende en groene dimensie toe aan de geur, vergelijkbaar met de frisheid die men zou ervaren in een bamboebos.
 2. Sandelhout: Sandelhout is een houtachtige geurnoot die diepte en warmte aan de geur geeft. Het heeft ook een aardse en kalmerende kwaliteit.
 3. Citrus: Sommige producten binnen deze geurlijn kunnen ook citrusnoten bevatten, zoals citroen of limoen, om een vleugje frisheid en vitaliteit toe te voegen.

 

The Ritual of Happy Buddha” heeft een verkwikkende en opbeurende geur die is ontworpen om vreugde, positiviteit en geluk te stimuleren. Deze geurlijn is geïnspireerd op de oude Chinese filosofie van Feng Shui en richt zich op het creëren van een harmonieuze en blije levenssfeer.

 1. Zoete Sinaasappel: De geur wordt gedomineerd door de frisse en zoete tonen van sinaasappel. Sinaasappel staat bekend om zijn opwekkende en vrolijke aroma, dat een gevoel van blijdschap en positiviteit oproept.
 2. Cederhout: Cederhout is een houtachtige geurnoot die de zoete sinaasappel aanvult. Het voegt diepte en warmte toe aan de geur, waardoor het een evenwichtige en geruststellende dimensie krijgt.
 3. Andere Citrusnoten: Naast sinaasappel kunnen er ook andere citrusnoten aanwezig zijn, zoals mandarijn of bergamot, die de verkwikkende en opbeurende eigenschappen versterken.
 4. Exotische Kruiden: Sommige producten in deze lijn kunnen ook exotische kruiden bevatten, zoals kardemom, die een vleugje kruidigheid en complexiteit toevoegen aan de geur.

 

The Ritual of Sakura” heeft een bloemige en zoete geur die geïnspireerd is op de prachtige Japanse kersenbloesem, ook wel bekend als sakura. Deze geurlijn is ontworpen om een gevoel van sereniteit, vernieuwing en ontspanning te creëren.

 1. Kersenbloesem: De geur wordt gedomineerd door de delicate en bloemige tonen van kersenbloesem. Dit is een van de meest iconische bloemengeuren en staat symbool voor de lente in Japan. Het heeft een zachte, zoete en romantische geur.
 2. Rijstmelk: Sommige producten in deze lijn bevatten ook noten van rijstmelk, wat een romige en lichtzoete ondertoon toevoegt aan de geur.
 3. Andere Bloemige Noten: Naast kersenbloesem kunnen er ook andere bloemige noten aanwezig zijn, zoals rozen of magnolia, die de geur verder verrijken en een gevoel van bloemige sereniteit creëren.
 4. Oosterse Kruiden: Afhankelijk van het specifieke product kunnen er ook oosterse kruiden en specerijen zijn toegevoegd, zoals vanille of sandelhout, om de geur een warmere en complexere dimensie te geven.

 

The Ritual of Dao” heeft een kalmerende en rustgevende geur die gericht is op het creëren van innerlijke rust en balans. Deze geurlijn is geïnspireerd op de eeuwenoude Chinese filosofie van Dao, die draait om harmonie, balans en vrede.

 1. Witte Lotus: De geur wordt gedomineerd door de delicate en serene tonen van witte lotus. Witte lotus staat symbool voor puurheid en spirituele verlichting en heeft een subtiele, bloemige geur die rust en kalmte oproept.
 2. Yi Yi Ren: Sommige producten in deze lijn bevatten ook yi yi ren, een soort rijst. Dit voegt een lichte, poederachtige ondertoon toe aan de geur, waardoor het een gevoel van zachtheid en frisheid krijgt.
 3. Andere Bloemige Noten: Naast witte lotus kunnen er ook andere bloemige noten aanwezig zijn, zoals jasmijn of roos, om de geur verder te verrijken en een gevoel van harmonie te creëren.
 4. Zachte Houtachtige Noten: Soms kunnen zachte houtachtige noten, zoals sandelhout, de geur aanvullen om een warme en aardse basis te bieden.

The Ritual of Hammam” heeft een verkwikkende en revitaliserende geur die geïnspireerd is op de traditionele Turkse hammam-ervaring. Deze geurlijn is ontworpen om een gevoel van frisheid, zuiverheid en vernieuwing te bieden.

 1. Eucalyptus: De geur wordt gedomineerd door de verkwikkende en verfrissende tonen van eucalyptus. Eucalyptus staat bekend om zijn verkoelende en zuiverende eigenschappen en heeft een scherpe, kruidige geur die de luchtwegen opent.
 2. Rozemarijn: Rozemarijn voegt een kruidige en aardse dimensie toe aan de geur. Het heeft een opwekkende kwaliteit en staat bekend om zijn verkwikkende effect.
 3. Mint: Soms kunnen er ook mintnoten aanwezig zijn, zoals muntblaadjes. Dit draagt bij aan de verfrissende en revitaliserende aard van de geur.
 4. Andere Kruidige Noten: Afhankelijk van het specifieke product kunnen er ook andere kruidige noten zijn toegevoegd, zoals kardemom, die de geur een complexer en kruidiger karakter geven.

 

The Ritual of Ayurveda” heeft een warme en kruidige geur die geïnspireerd is op de eeuwenoude Indiase geneeskunde en filosofie van Ayurveda. Deze geurlijn is ontworpen om balans, harmonie en welzijn te bevorderen.

 1. Indiase Roos: De geur wordt gedomineerd door de rijke, bloemige tonen van Indiase roos. Deze rozensoort heeft een diepe, sensuele geur die rust en harmonie oproept.
 2. Zoete Amandelolie: Zoete amandelolie voegt een zachte en lichtzoete ondertoon toe aan de geur. Het heeft ook een rustgevende en voedende kwaliteit.
 3. Indiase Kruiden: Soms kunnen er ook kruidige noten aanwezig zijn, zoals kurkuma of kardemom, om de geur een kruidiger en complexer karakter te geven.
 4. Andere Bloemige Noten: Naast Indiase roos kunnen er ook andere bloemige noten aanwezig zijn, zoals lotusbloem of jasmijn, om de geur verder te verrijken en een gevoel van exotische schoonheid te creëren.

 

Samurai: Fris en revitaliserend.

Happy Buddha: Zoet en opbeurend.

Sakura: Bloemig en zoet.

Dao: Zachtaardig en rustgevend.

Hammam: Kruidig en verkwikkend.

Ayurveda: Warm en kruidig.

 

Met deze informatie kun je vast en zeker een bijpassende geur vinden.

Volg ons of like ons: