Houten fotoblok

4 Leuke ideeën voor houten fotogeschenken voor je partner

november 8, 2018 Door fotogeschenken 0

Mannen zijn over het algemeen slecht in het geven van geschenkjes. Vooral als het gaat om cadeautjes voor vriendinnen of echtgenotes.

Sla de bloemen en chocolaatjes een keer over als je bedenkt wat je na een ruzie zou kunnen geven of als je gewoon liefde voor haar wilt uiten. Probeer het eens met hout! Hout heeft namelijk een mooie warme uitstraling. Op Fotogeschenken.nl helpen we je graag met een overzicht van originele houten fotoproducten. Het geschenk moet immers net zo speciaal zijn als de ontvanger.

Hier lees je hoe je browniepunten kunt scoren met romantische houten gepersonaliseerde cadeaus voor haar.

1 Een houten fotoblok

Houten fotoblok

Wat is een betere manier om het te zeggen dan een houten fotoblok met een foto. Immers, een foto zegt meer dan duizend woorden. Voeg een beroemd liefdescitaat toe om bij de afbeelding te passen, graveer uw namen in hout of voeg een persoonlijk bericht toe. Een houten fotoblok met haar foto maakt het beste persoonlijke cadeau voor haar!

2 Een foto op houten planken

Foto op houten planken

De namen van geliefden en initialen op boomschors zijn misschien voorbij, maar het is nog steeds mogelijk om een foto of jullie namen te graveren op gepersonaliseerde houten planken.

 

3 Een foto op een bedrukte Champagne kist

Foto op champagne
Met Champagne maak je alles goed. Jullie foto op een kist waarin een heerlijke fles Champagne zit. Proost!

 

4 Foto op een houten dienblad

Foto op dienblad

Warme broodjes, verse jus en een gekookt eitje, dat wil je toch serveren op een super romantisch houten dienblad met jullie foto?

Volg ons of like ons: