Foto op Keuken

De leukste gepersonaliseerde glazen!

maart 17, 2022 Door Thirza 0

Wil jij een set nieuwe glazen in je huis? Dan zijn unieke glazen natuurlijk het leukst. Hoe leuk is het om gepersonaliseerde glazen te hebben? Bijvoorbeeld allerlei glazen met de namen van je gezin erop. Zo heeft iedereen een eigen glas, helemaal gepersonaliseerd. Of je kan een set glazen cadeau geven aan je familie. Maar er zijn natuurlijk heel veel soorten glazen. Alle glazen die wij aanbieden zul je vinden in deze blog.  

blank

Op oudejaarsdag komt champagne altijd van pas. Deze glazen zien er super chique uit en geven veel sfeer. Personaliseer de glazen met een naam of een korte tekst erop. Wil jij het motto van je vriendengroep op een paar champagneglazen laten graveren? Dan kan dat zeker!  

blank

Een heerlijk bakje thee met je moeder is het ultieme rustmoment van de dag. Wil jij op moederdag of gewoon zomaar, je moeder verrassen met de meest unieke theeglazen? Bestel dan nu de theeglazen op de website. Zo kun je heerlijk elke dag aan de thee met een paar gepersonaliseerde theeglazen.  

blank

Is jouw oma een echte wijnliefhebber? Dan is dit het perfecte verjaardagscadeau voor hem: gepersonaliseerde wijnglazen. Laat een korte tekst graveren op een set wijnglazen en het cadeau is compleet.  

blank

De meeste ouderen houden wel van een glaasje whisky op zijn tijd. Is bijvoorbeeld jouw opa dol op whisky? Geef hem dan een superleuk whiskyglas cadeau. Nodig hem uit om een keer langs te komen om een drankje te doen op een avond. Zo is zijn dag weer compleet.  

blank

Een heerlijke latte macchiato om de dag op te starten is natuurlijk altijd goed. Heb jij nou een zus die dol is op latte macchiato? Dan is dit het perfecte geschenk voor bijvoorbeeld op pasen. Dit heerlijke drankje kan natuurlijk niet ontbreken. En natuurlijk moet dat niet uit een paar saaie glazen gedronken worden.  

blank

Een biertje moet natuurlijk ook gedronken worden uit een mooi glas. Deze kan je voor je vader cadeau geven met een leuke tekst of zijn naam erop. Dit is een heel leuk verjaardagscadeau, maar ook leuk op een andere feestdag, of gewoon zomaar een verrassing. Maak hem blij met een nieuw set bierglazen! 

Met al deze glazen kan je vast wel een favoriet uitzoeken. Bestel nu een nieuw set glazen voor je vader, moeder of iemand anders. Ook voor jezelf komt een nieuw set glazen vast van pas. Klik op de links in de blog om naar de besproken producten te gaan. En bestel ze op de website!  

Volg ons of like ons: