Baby slabbetjes met naam bedrukken 18 x 22 cm Katoen en polyester

Zo ben jij goed voorbereid op een babyshower!

maart 16, 2022 Door Thirza 0

Is jouw beste vriendin in verwachting van een kleine? Dan wil je natuurlijk met de leukste cadeaus op de babyshower zijn. Niet alleen voor je vriendin maar ook voor de kleine. Maak iedereen blij op deze onvergetelijke babyshower! Of is jouw zus in verwachting van een klein jongetje of meisje? Deze blog bevat de beste fotogeschenken die jij kunt geven op een babyshower.  

blank

Bij een baby hoort natuurlijk een speen. Zeker in de eerste periodes van het leven van de kleine is deze essentieel. Daarom komt een speen altijd van pas en is het altijd een perfect cadeau. Natuurlijk kan je een saaie speen komen, maar jij wil natuurlijk een opvallende speen kopen voor deze babyshower. Een unieke speen met een geweldige foto erop. Zo zal die super opvallend en gepersonaliseerd zijn en niet snel kwijt raken. Je kunt een losse speen bestellen, maar ook een set van drie of eentje met een koord eraan om hem ergens vast aan te kunnen maken. Hoe handig is dat? En dan ook nog een met een geweldige foto erop! Deze babyshower zal geweldig worden met dit cadeau.  

Gepersonaliseerd Babybestek 14 x 1

Baby slabbetjes met naam bedrukken 18 x 22 cm Katoen en polyester

Wanneer de kleine zelf gaat eten, zal dit niet heel zorgvuldig gebeuren. Er zal af en toe een beetje eten op zijn kleding vallen. Daarom is een slabbetje ook essentieel om te hebben. Geef deze op de babyshower met een originele foto erop. Het is ook mogelijk om er een korte tekst op te laten zetten. Bijvoorbeeld de naam van de baby, zo weet iedereen dat die van hem of haar is. Bij eten komt natuurlijk ook bestek kijken. Dit mag niet gevaarlijk zijn voor de baby, dus een set kinderbestek is het beste wat je kunt kopen. Maar dat moet natuurlijk ook met een foto erop. Kies nu de leukste foto uit en laat deze op een slab en op bestek bedrukken. Zo kan het eten op een leuke en veilige manier gaan. Stoffen luiertasje bedrukken Stoffen luiertasje met naam en foto

Een baby betekent heel veel luiers. Deze moet je natuurlijk de hele dag meenemen. Waar je ook heen gaat, luiers gaan mee. Om het wat gemakkelijker te maken is een luiertas perfect. Stop alle luiers in een tas met de leukste foto erop. Zo zal je altijd gemakkelijk luiers bij je dragen. Wanneer je ze maar nodig hebt, zitten ze in de luiertas. Laat ook op de luiertas de naam van de baby bedrukken, zodat deze uniek en gepersonaliseerd is. Met dit fotocadeau blink je zeker uit op de babyshower.  

Baby badcape met naam of foto 80 x 80 cm katoen en polyester

Als het tijd is dat de baby in bad gaat is het natuurlijk heerlijk om een paar handdoeken te hebben. Hiervoor is iets perfects bedacht: een badcape. Geef de leukste badcape met naam en foto cadeau op de babyshower. Hoe heerlijk is deze zachte badcape voor de kleine? Personaliseer deze voor de pasgeboren baby en hij of zij kan heerlijk baden.  

Met een of meerdere van deze cadeaus zal deze babyshower hoe dan ook onvergetelijk worden. De super unieke en handige geschenken komen altijd van pas voor de kleine. En bij een cadeau hoort natuurlijk een leuk kaartje. Deze kan je ook op onze site bestellen. Je vindt de beste cadeaus op fotogeschenken.nl. Voor meer geschenken voor babyshowers of geboortes, klik hier

 

Volg ons of like ons: