tafelkleed

Eet smakelijk!

januari 5, 2022 Door Thirza 0

Een diner met familie of vrienden bij jou thuis? Dan moet de tafel en decoratie er leuk aan zien! In deze blog gaan we wat fotoproducten op een rijtje zetten die jij vast kunt gebruiken tijdens een diner. Met deze fotogeschenken zal het komende diner het beste diner ooit worden!

 

Foto op bestek

Gepersonaliseerd Babybestek 14 x 1

Bestek is een van de meest essentiele onderdelen tijdens het eten. Bijna iedereen heeft zilveren bestek. Jij wil natuurlijk iets anders en originelers. Dan hebben wij de perfecte oplossing: bestek met een foto erop. Hoe leuk is het als je bestek hebt wat niemand anders ook heeft. Super origineel en dit brengt gelijk een persoonlijke sfeer met zich mee. Bijvoorbeeld een leuke familiefoto op het bestek als je een familiediner hebt. Zo voelt iedereen zich helemaal welkom.

Foto op kaars

blank

De tafel moet er natuurlijk ook een beetje gezellig uitzien. Hoe kun je dit beter versieren dan met een aantal leuke kaarsen? Alleen saaie witte kaarsen zijn niet leuk genoeg voor jou, dus dan neem je natuurlijk fotokaarsen. Jouw favoriete foto op een mooie kaars. Dat maakt de tafel een stuk gezelliger en persoonlijker. Bestel nu bij fotogeschenken een kaars met jouw foto erop!

Foto op onderzetter

Onderzetters met foto 9x9 cm

Onderzetters zijn natuurlijk belangrijk tijdens het eten. De drankjes moeten natuurlijk wel op een onderzetter staan. Ook moeten onderzetters er altijd leuk uit zien. Maar jij wil iets anders dan de basic onderzetters, jij wil onderzetters met een super mooie foto erop. Dat kunnen wij aan je aanbieden. Op onze site vind je de mooiste onderzetters met jouw zelf gekozen foto erop. Dan staan de drankjes altijd op de meeste geweldige onderzetter.

Foto op placemat

Placemat met foto 27x38 cm

Wanneer het tijd wordt om te eten, worden de placemats op tafel gelegd. Die moeten er natuurlijk ook leuk uit zien, dus jij wil placemats met een foto erop. Deze kun je nu bestellen op onze site. Kies een mooie foto van een landschap of een foto van de kinderen bijvoorbeeld. Zo zal te tafel gelijk mooi gedekt zijn.

Foto op servies

blank

Borden zijn het belangrijkste tijdens het eten. Iedereen heeft meestal saaie witte borden. Maar hoe leuk is het als jouw eigen servies ook jouw eigen foto heeft. Of bijvoorbeeld een foto met jouw huisdier, of met je beste vriendin. Zo is de tafel gelijk mooi versiert. Ook geeft dit een uniek effect aan de tafel. Bestel nu servies met je favoriete foto op onze site.

Foto op tafelkleed

tafelkleed

Een groot tafelkleed komt altijd van pas tijdens het eten. Zeker met kinderen kan er veel geknoeid worden op de mooie tafel. Daarom zijn tafelkleden altijd handig om op de tafel te leggen tijdens het eten. Maar niets is leuker dan een tafelkleed met jouw favoriete foto erop. Een mooie foto op het tafelkleed zal gelijk een hele gezellige sfeer geven. Niemand zal dit diner ooit vergeten met jouw mooie tafelkleed.

Hopelijk heb jij met deze blog een hoop inspiratie opgedaan om de tafel er mooi uit te laten zien voor jouw eerstvolgende diner.

 

Volg ons of like ons: