Foto op HD metal canvas 100x250 cm

Gelukkig nieuwjaar!

januari 4, 2022 Door Thirza 0

Wij wensen jullie namens fotogeschenken een heel gelukkig nieuwjaar. 2022 gaat jouw jaar worden. Ook hopen wij dat jullie jezelf en anderen dit jaar weer blij kunnen maken met onze fotoproducten. Een nieuw jaar betekent nieuwe fotogeschenken, daarom geven we jullie weer inspiratie met deze blog. Deze blog is gefocust op het interieur. Het is belangrijk om een gezellig en persoonlijk interieur te hebben. Hoe kun je je interieur zo krijgen? Met foto’s, want dat zijn een van de meest persoonlijke dingen. Foto’s van het gezin of van de dieren in het huis, geeft een unieke touch aan het huis.

Foto op aluminium

blank

Een foto op aluminium heeft een strakke en felle uitstraling. Het is erg mooi om bijvoorbeeld een foto van de natuur in de woonkamer te hangen om een warme sfeer te creëren. Zeker als je planten in je huis hebt, is het leuk om een natuurlijke sfeer toe te voegen aan je huis door middel van een foto op aluminium. Ben jij dus een natuurliefhebber, bestel dit dan snel! Dit betekent natuurlijk niet dat alleen natuurfoto’s leuk zijn op aluminium. Als je een foto een strakke en felle uitstraling wil geven is het slim om het op aluminium te doen. Aluminium laat de kleuren namelijk heel mooi uitkomen.

Foto op acrylglas

Foto op Plexiglas | 30x20 cm | Foto op acrylglas | Premium Kwaliteit

Een foto op acrylglas is een moderne en hippe manier om uw huis te versieren. Hang een mooie foto op acrylglas op aan de muur en maak het huis een stuk gezelliger. U kunt de mooiste foto’s op het acrylglas laten drukken. Denk aan een familiefoto. Zeker als je je huis persoonlijker wil maken, zijn familiefoto’s het beste wat je kunt ophangen. Bijvoorbeeld een foto met het gezin op een mooie plek, een foto van de kinderen, of een foto van jou en je geliefde. Het acrylglas laat het licht spelen met de kleuren van de foto voor een extra mooi effect. Wilt u uw foto nog persoonlijker maken? Voeg dan ook tekst toe aan de foto voor een prachtig resulaat.

Foto op canvas

blank

Als jij je foto op canvas laat drukken gebeurt dit op een wit doek. Door deze witheid worden de kleuren op de foto heel mooi uitgedrukt en dit zal een levendig effect geven aan je foto’s. Een foto op canvas zal je muur zeker mooi laten stralen. Canvas is een van de populairste soorten waar jij je foto op kan laten drukken. Ook is canvas erg licht en zal het geen moeite kosten om je foto op te hangen. Op canvas is het heel mooi om bijvoorbeeld een foto van een dier te laten drukken. Je huisdier, lievelingsdier, of wild dier zal een levendig effect creëren in je interieur. Heb jij een fotogenieke hond die je graag in de woonkamer hebt hangen? Druk deze foto dan zeker op canvas!

Met deze verschillende fotoproducten kan jij elke foto mooi in je woonkamer hangen om het huis te versieren. Met een paar foto’s in huis is het interieur gelijk een stuk persoonlijker en unieker. Zeker wanneer dit je eigen foto’s zijn die jij zelf hebt uitgekozen. Bestel daarom nu een mooie foto op canvas, acrylglas of aluminium. Allemaal creëren zij een ander effect aan je foto. Canvas maakt je foto levendig doordat de kleuren goed worden uitgedrukt. Acrylglas zal met het licht spelen, wat een heel mooi effect geeft. Aluminium geeft je foto een felle en strakke uitstraling. Welke eigenschappen passen het beste bij jouw foto?

Volg ons of like ons: