6 Fotogeschenken voor een verjaardag

november 22, 2020 Door fotogeschenken 0

Heeft u binnenkort een verjaardag van een familielid, vriend of vriendin en wilt u een leuk gepersonaliseerd cadeau geven? Dan zijn de volgende fotogeschenken de beste ideeën!

  1. Foto op ballon
foto op ballon

Dit fotogeschenk is perfect voor op een verjaardag of feestdag, want bij een feest horen natuurlijk ballonnen! Ballon met eigen foto. Op onze site vind u gepersonaliseerde ballonnen van goede kwaliteit. Wilt u liever geen foto op een ballon maar je eigen tekst? Dat is ook een leuk idee! U kunt gemakkelijk uw eigen tekst op deze ballon laten drukken.

Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s op een ballon.

2. Foto op drank

Foto op fles wijn.

Bij een feest hoort natuurlijk een lekker drankje. Maar hoe maak je een drankje nog leuker? Met een gepersonaliseerde foto op het etiket. Een leuk idee is bijvoorbeeld een foto op kinderchampagne  Kinderchampagne met bedrukt etiket en foto’s op heel veel soorten wijn aan. Wijn met bedrukt etiket. Neem een kijkje op onze site en kies uw favorite drankje uit met de leukse foto!

Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s op drank.

3. Foto op chocolade

Foto op chocolade.

Wie houdt er nou niet van een lekker stuk chocola? Een reep chocola geven vinden wij te basic, daarom is dit de beste oplossing. Uw eigen lievelingsfoto op de verpakking van een doos of reep chocola. Op deze manier is uw cadeau gelijk helemaal gepersonaliseerd. U kunt ook uw eigen tekst op de verpakking laten drukken als u dat liever heeft dan een foto. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om tekst en een foto te laten drukken op een chocolade verpakking. Wij verkopen voor onze foodlovers niet alleen foto’s op chocolade, maar ook foto’s op mentos of oreo’s! Mentos kauwgompakjes en Oreo giftbox. Neem dus gauw een kijkje op onze site.

Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s op snoep.

4. Foto op een spel

Foto op kaartspel.

Houdt de jarige van een leuk kaartspel? Dan hebben wij hier het leukste geperonaliseerde cadeau! Uw eigen foto’s op een kaartspel. Hoe leuk is dat? Speelkaarten met gepersonaliseerde foto. Wij bieden heel veel soorten games aan, zoals bijvoorbeeld memory, vier op een rij, kwartet, domino of uno. U kunt deze allemaal vinden op onze site.

Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s op kaartspellen.

5. Foto op ansichtkaart

Foto op ansichtkaart.

Wilt u iets persoonlijks geven, wat wel gewoon simpel is, dan is de een foto op ansichtkaart het beste idee. Daar wordt iedereen blij van. Op onze site kunt u ansichtkaarten laten drukken met eigen tekst en met eigen foto. Ansichtkaart met foto.

Bekijk hier meer voorbeelden van ansichtkaart met foto.

6. Foto op taart

blank

Een taart smaakt natuurlijk nog lekkerder met het hoofd van de jarige erop. Op onze sites kun je taarten vinden in verschillende soorten kleuren, maten en smaken. U kunt kiezen uit drie verschillende smaken; slagroomtaart, vruchtentaart of marsepeintaart. Laat uw lievelingsfoto zetten op de taart en deze verrukkelijke taart zal nog lekkerder smaken!

Na het lezen van deze blog zult u vast wel een paar ideeën hebben gekregen voor een leuk cadeau voor de volgende jarige. Gebruik de links in deze blog of ga naar www.fotogeschenken.nl.

Volg ons of like ons: