Foto op Fotoposters

5 Leuke fotogeschenken voor de familie

november 23, 2020 Door fotogeschenken 0

Zit jouw camerarol ook overvol met familiefoto’s? Dan hebben wij de leukste ideeën voor een fotogeschenk voor de hele familie!

  1. Instacollage
Collage

Wil je een grote afbeelding met meerdere foto’s van het hele gezin, dan is een instacollage het leukste idee? Op onze site kun je meerdere collages vinden in verschillende kleuren en formaten, precies naar je wens.

Bekijk hier meer voorbeelden van instacollages.

2. Foto op deurmat

Deurmat met foto.

Het is pas gezellig binnenkomen wanneer je over de deurmat loopt met een geweldige foto van de familie. Deurmat bedrukken. Iedereen voelt zich gelijk welkom op deze manier. Neem een kijkje bij onze producten en vind de perfecte deurmat voor in je huis.

Bekijk hier meer voorbeelden van deurmatten met foto’s.

3. Fotoboek

Fotoboek.

Heb je te veel foto’s op je telefoon maar je wil ze toch allemaal kunnen laten zien? Dan is een mooi fotoboek de leukste manier om de leukste foto’s in een boek te kunnen vinden. In dit fotoboek kun je ook meerder foto’s per bladzijde plaatsen en het is ook mogelijk om je eigen quotes te laten drukken op de voorkant. Maak bijvoorbeeld een fotoboek van een leuke vakantie of een leuke feestdag om deze altijd in herinnering te houden.

Bekijk hier meer voorbeelden van fotoboeken.

4. Foto op canvas

Foto op canvas.

Een hele mooie en grote canvas foto in het huis. Kies de leukste foto van de familie uit en laat die drukken op het canvas op onze site. Onze artikelen bestaan uit honderden verschillende soorten en maten. Je kunt de perfecte afmetingen vinden precies voor aan jouw muur.

Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s op canvas.

5. Kalender

Kalender, jaarplanner, agenda.

Een gepersonaliseerde agenda of jaarkalender met foto’s van de familie. Op onze site kunt u verschillende soorten kalenders vinden in alle verschillende groottes. Je kunt per maand een andere foto kiezen, die afgestemd is op verschillende verjaardagen in de familie.

Bekijk hier meer voorbeelden van agenda’s en jaarkalenders.

Volg ons of like ons: