instacollage

Instacollages

december 9, 2020 Door fotogeschenken 0
instacollage

Het is weer tijd voor de feestdagen. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij de feestdagen kunnen, buiten de gezelligheid, zeker cadeaus niet ontbreken! Leuke cadeaus kopen kan soms een moeilijke taak zijn. Daarom willen wij u graag wat inspiratie geven voor de leukste cadeaus tijdens deze feestdagen.  

In deze blog gaan wij u een modern fotogeschenk voorstellen. Namelijk, een instacollage. U heeft het vast tegenwoordig wel eens langs zien komen. Een instacollage is een samenvoeging van meerdere foto’s op een afbeelding. Vroeger werden meerdere foto’s uitgeknipt en bij elkaar geplakt, maar tegenwoordig kan dat veel makkelijker. Op onze site kunt u instacollages in alle soorten en maten vinden.  

Een fotocollage is de beste manier om meerdere foto’s bij elkaar te tonen. Kies uw favoriete foto’s uit (denk aan familiefoto’s of foto’s met vrienden) en plaats ze allemaal in een van de fotocollages op onze sites. U kunt uw fotocollage ophangen aan de muur in uw huis of op een mooie plek neerzetten.  

Het is erg mooi als u uw instacollage in een kleurtype te maken, om uw instacollage een egaal effect te geven. Bijvoorbeeld een kleurtype die bij uw interieur past. U kunt ook een fotocollage maken in zwart-wit. Dit maakt uw fotocollage altijd mooi en stijlvol.

blank

Hopelijk heeft u na deze blog genoeg inspiratie gekregen om een leuk gepersonaliseerd fotogeschenk te geven in de vorm van een instacollage. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 

Volg ons of like ons: