verkade

De beste fotogeschenken voor onder de kerstboom

december 10, 2020 Door fotogeschenken 0

De leukste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. Cadeaus bedenken is vaak nog wel een van de moeilijkste taken. Wilt u dit jaar voor een persoonlijker cadeau gaan? Dan is deze blog perfect voor u! Wij hopen u met deze blog inspiratie te geven voor een kerstcadeau voor onder de kerstboom. Wij hebben de vijf leukste cadeaus bij elkaar in een blog gezet voor u.  

  1. Foto op chocola 
blank

Chocola kan natuurlijk niet ontbreken in deze tijd van het jaar. Chocoladerepen of gewoon normaal in een doosje, het is allemaal heerlijk. Maar het maakt de chocola natuurlijk nog leuker als u uw eigen foto erop kunt zetten! Gepersonaliseerde chocola is nog leuker en lekkerder! Wij bieden vele soorten chocolade aan. Zo kunt u op onze site bijvoorbeeld Verkade chocolade vinden, met uw eigen foto op de verpakking. U kunt kiezen uit drie verschillende smaken: melk, puur en hazelnoot. Ook kunt u Toblerone met uw eigen naam en foto erop verkrijgen. Of Milka met op de verpakking uw eigen tekst en foto. Wilt u iemand bedanken op een persoonlijke manier? Koop dan de Merci chocolade met uw eigen foto erop. Voor alle Tony’s Chocolonely liefhebbers hebben wij natuurlijk ook fotogeschenken met deze chocolade. Wij hebben nog veel meer fotogeschenken op chocolade. Klik daarvoor op deze link, of neem een kijkje bij onze producten.  

  1. Foto op beddengoed  
blank

Tijdens de kerstdagen is het natuurlijk winter en daarom is het heel koud en wij moeten ons goed warm houden. Daarom is warm beddengoed erg belangrijk! Maar hoe leuk is het om uw favoriete foto op uw eigen beddengoed te hebben? Uw eigen foto op uw beddengoed maakt het nog persoonlijker. Bijvoorbeeld een foto van het gezin, of een foto van een mooi landschap. Wij verkopen beddengoed in verschillende soorten en maten, en wij laten uw favoriete foto erop laten drukken. Het is ook mogelijk om een foto te laten drukken op enkel een kussensloop. Dit is natuurlijk ook een heel leuk idee! Een klein kussen kan het interieur een stuk gezelliger maken, zeker als er een gepersonaliseerde foto op staat. Bestel nu op onze site een kussensloop met uw foto erop.  

  1. Foto op mok 
blank

Tijdens de koude winterdagen kunnen warme chocolademelk en heerlijke thee niet ontbreken. Maar het is natuurlijk nog leuker als u dit kunt drinken uit een mok met uw eigen foto erop! Door een foto op een mok te laten drukken is het cadeau gelijk helemaal gepersonaliseerd. U kunt meerdere mokken kopen om uw servies er georganiseerd uit te laten zien. Een mok met een leuke foto is natuurlijk ook een heel leuk cadeau voor de kerstdagen. Voor bijvoorbeeld uw moeder die u in het zonnetje wil zetten of een collega die u wilt bedanken. Bekijk op onze site mokken in alle soorten en maten. U kunt mokken met uw foto, tekst of allebei vinden. 

Fotogeschenken.nl wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Volg ons of like ons: