Fotogeschenken voor meer kleur in je tuin

december 28, 2020 Door fotogeschenken 0

Is jouw tuin grijs en grauw en wil jij je tuin opvrolijken? Dan is deze blog perfect voor jou. Uit deze blog kun je genoeg inspiratie halen om je tuin op te fleuren. Zo kun je met trots mensen uitnodigen in je tuin en zal je eerder in de frisse buitenlucht zitten. Lees deze blog en breng meer kleur in je tuin! Alle producten die in deze blog worden genoemd, staan ook op onze site.

Foto op bloempot

blank

Een gepersonaliseerde bloempot maakt je tuin een stuk gezelliger. Je kunt bijvoorbeeld een paar mooie bloemen of planten in de bloempottem zetten. Planten maken je tuin vaak een stuk gezelliger en het geeft een natuurlijke sfeer. Op onze site kun je een enkele bloempot kopen, maar ook een set van drie. Dat is leuk als je meerdere bloempotten wil die bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om tekst op de bloempot te laten drukken. Daar kunt u bijvoorbeeld een korte tekst, naam of datum op laten zetten.

Tuinposter

Tuinposter 300x1200 cm

Een modern idee om je tuin op te vrolijken is een tuinposter. Deze kun je gemakkelijk aan de muren ophangen. Bijvoorbeeld een mooi landschap of uw eigen foto geeft een gezellige sfeer in de tuin. Met een foto van een landschap krijgt je tuin een natuurlijke sfeer. Een foto van het gezin maakt de tuin gepersonaliseerd en maakt je tuin een stuk gezelliger. De tuinposters zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een kleine foto is altijd leuk en een grotere foto maakt de tuin stijlvol.

Foto op canvas

Buiten canvas 200x260 cm

Een foto op canvas in uw tuin geeft een enorme luxe uitstraling. Er bestaat natuurlijk canvas voor in het huis, maar in de tuin heb je waterafstotend canvas nodig. Een mooie foto van een landschap geeft je tuin een natuurlijke sfeer. Het is natuurlijk ook erg leuk om een foto van je gezin op canvas te laten drukken. Dit maakt uw tuin heel gepersonaliseerd en gezellig. De canvas op onze site is waterafstotend. Dit is een hele mooie decoratie voor in de tuin. De foto op canvas is verkrijgbaar in alle maten. Wij verkopen canvas voor binnen en buiten. Neem een kijkje op onze site!

Volg ons of like ons: