foto op scheenbeschermer

Originele fotogeschenken voor het nieuwe jaar

januari 10, 2021 Door fotogeschenken 0

2021 is aangebroken en een nieuw jaar betekent nieuwe fotogeschenken. Wij wensen u een heel gelukkig nieuwjaar. In de eerste blog van 2021 gaan wij u wat originele fotogeschenken laten zien. Het is natuurlijk nog leuker om een origineel cadeau te kopen voor iemand. Waarschijnlijk heeft u de volgende fotogeschenken nog niet vaak langs zien komen. Alle producten die genoemd worden in deze blog zijn te vinden op onze site fotogeschenken.nl.

blank

Foto op hondenpenning

Alle hondenliefhebbers opgelet! Een foto op uw hondenpenning is een heel origineel cadeau. Dit maakt uw trouwe viervoeter gelijk herkenbaar. Zet bijvoorbeeld de naam en uw telefoonnummer op de hondenpenning. Zo kan iedereen in geval van nood uw hond herkennen. Het is heel veilig om uw hond een hondenpenning met naam, foto en telefoonnummer om te doen, en het is ook heel leuk en origineel. Bekijk op onze site alle hondenpennings.

foto op scheenbeschermer

Foto op scheenbeschermers

Het tweede heel origineel fotogeschenk zijn deze scheenbeschermers. Dit zult u waarschijnlijk nog niet vaak langs hebben zien komen. Op deze scheenbeschermers kunt u namelijk een naam, foto en getal op laten zetten. Een foto van bijvoorbeeld uw zoon of dochter, of van hun favoriete voetballer is ook een heel leuk idee! Zo zullen uw scheenbeschermers altijd herkenbaar zijn en heeft u een heel origineel cadeau. De scheenbeschermers zijn heel sterk en heel comfortabel. Perfect om een voetbalwedstrijd mee te winnen! De scheenbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk op onze site alle soorten scheenbeschermers met foto.

Autostickers

Foto op autosticker

Hoe leuk is het om in uw eigen, super originele auto te rijden? Wilt u graag opvallen in het verkeer, dan is deze autosticker perfect voor u! Een autosticker is ook handig als u bijvoorbeeld uw eigen bedrijf wilt promoten. Zo kan iedereen de naam van uw bedrijf zien op de mooie afbeelding. De autostickers zijn waterdicht. U kunt de autosticker aanbregen op een vlakke en schone ondergrond. Het is zelfs mogelijk om deze autosticker als deursticker of koffersticker te gebruiken. De autosticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Bestel nu een autosticker met een mooie foto erop op onze site!

Onderzetters met foto 9x9 cm

Foto op onderzetter

Hoe leuk is het om samen met uw vrienden een drankje te doen op uw eigen gepersonaliseerde onderzetters. U kunt uw favoriete foto laten zetten op deze mooie onderzetters. Bijvoorbeeld een leuke foto met het gezin of met een vriend of vriendin. Dit geeft het een heel gezellig effect. Ook is het leuk om een foto met je beste vriend op onderzetters te laten drukken en cadeau te geven. Op onze site staan meerde soorten onderzetters in verschillende vormen. Denk aan hartjes, rondjes en vierkantjes. Bestel nu een set onderzetters met uw favoriete foto erop!

blank

Foto op teddybeer

Wilt u een heel origineel cadeau geven aan een kind, dan is deze teddybeer het perfecte idee. U kunt op deze teddybeer uw eigen foto laten zetten. Zo is het gelijk een heel gepersonaliseerd cadeau. Op onze site kunt u heel veel verschillende soorten teddyberen vinden en uw eigen foto erop laten drukken.

herenhorloge met foto

Foto op horloge

Dit fotogeschenk is echt heel origineel! Een foto op uw horloge! Als u vaak naar de tijd kijkt, ziet u uw favoriete foto van bijvoorbeeld het gezin of uw beste vriend. Op onze site kunt u leren horloges vinden. Ze hebben een bruine band, wat een elegante look geeft. De band is gemaakt van imitatieleer. Ook kunt u op onze site een zilver horloge met eigen foto vinden. Dit horloge is gemaakt van roestvrij staal. Dit horlogepast zich perfect aan aan de pols en zal daarom flexibel en erg comfortabel zitten. Dit horloge is een heel elegant cadeau! Ook verkopen wij houten horloges voor een stoer effect.

Na deze blog heeft u vast een leuk origineel fotogeschenk gevonden. Alle producten zijn te vinden op onze site. Neem dus gauw een kijkje op fotogeschenken.nl.

Volg ons of like ons: