Fotodoek met pees voor aluminium wissellijst 130x130 cm

Fotogeschenken om je huis gezellig te maken

januari 12, 2021 Door fotogeschenken 0

Zeker in de winter, spendeer je het grootste gedeelte van de dag in je huis. Dan is het natuurlijk niet leuk om in een saaie woonkamer te zitten. Om je huis op te vrolijken en gezelliger te maken hebben wij wat leuke fotogeschenken voor jou op een rijtje gezet. Alle producten die genoemd worden in deze blog zijn ook te vinden op fotogeschenken.nl, of klik op de links in deze blog. Na het lezen van deze blog heb je vast inspiratie op kunnen doen om je huis nog gezelliger te maken!

Fotodoek met pees voor aluminium wissellijst 130x130 cm

Foto op aluminium

Een toffe foto kun je mooi op aluminium laten drukken. Een foto op aluminium is tegenwoordig heel hip. Het is erg modern om een kunstige foto op te hangen. Ook is het leuk om een foto van een landschap op te hangen. Dit geeft een heerlijke natuurlijke sfeer binnen. Het is mooi om een foto op te hangen met een bepaalde kleurtint, die ook bij de rest van het interieur past. Als je binnen een gezellige sfeer wilt creëren, is een familiefoto op aluminium ook een heel goed idee. Zo zal iedereen zich welkom voelen binnen, en is de familie altijd in het huis te zien. Op onze site staan veel soorten aluminium waar je een foto op kunt laten drukken. Ze bestaan in grote en kleine maten en je kunt elke foto die je maar wil op de aluminium laten drukken. Bestel nu uw favoriete foto op aluminium op onze site!

blank

Foto op bloempot

Een mooie pot bloemen brengt altijd kleur in huis. Perfect om het huis een gezellige sfeer te geven! Overal in het huis past wel een bloemetje of plantje. Maar het is natuurlijk niet leuk als er een saaie bloempot staat. Daarom is een foto op bloempot een super leuk idee. Je favoriete foto op een bloempot met de mooiste bloemen er in! Dat geeft pas sfeer! Het is bijvoorbeeld erg leuk om een foto van je zoon of dochter op de bloempot te laten zetten. Of een leuke familiefoto of een foto ben je beste vriend of vriendin. Op onze site kun je bloempotten vinden waar je een eigen foto op kunt laten drukken. Wij bieden ze aan in een set van drie of een enkele bloempot. Om het huis een geheel te maken is het erg mooi om een set van drie te kopen.

blank

Foto op kalender

Het is fijn om je planning overzichtelijk de houden door middel van een kalender. Soms kunnen die kalenders erg saai zijn. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing bedacht. Namelijk een foto op je kalender. Zo kun je al jouw favoriete foto’s verwerken in een kalender. Ook kun je bijvoorbeeld per maand een foto van een belangrijk evenement die maand laten drukken. Zoals de verjaardag van je oma, beste vriendin of Kerstmis. Zo zul je verjaardagen nooit meer vergeten, en zal je geen stress hebben om nog een cadeau te kopen. Ook is het leuk om de foto’s in de kalender in een bepaald thema te doen. Dat zorgt voor een overzichtelijke kalender. Op onze site kun je allerlei soorten agenda’s vinden, perfect voor in jouw woonkamer, keuken of toilet.

blank

Foto op kussensloop

Je bank is natuurlijk niet compleet zonder een paar leuke kussens erop. Maar welke kussens zijn nou leuk? Kussens met jouw favoriete foto erop natuurlijk! Een paar kussens met foto’s van de leukste herinneringen of plekken. Het is erg mooi om een rijtje kussens te bestellen in een bepaald kleurthema. Dit maakt de bank een stuk gezelliger en creërt een sfeervol effect. Deze kussens met foto zijn natuurlijk ook heel leuk in de slaapkamer. Een mooie foto van een landschap geeft veel sfeer aan de kamer. Of een foto van uw zoon of dochter op een kussensloop is een erg leuk idee. Bestel nu op onze site een paar leuke kussens met de mooiste foto erop!

Volg ons of like ons: