Foto op Bureau & School

Leuke fotogeschenken voor schoolspullen

januari 28, 2021 Door fotogeschenken 0

In deze coronatijd zitten we meer thuis dan op school. Het is belangrijk om al je schoolspullen op orde te hebben. Wat is er nou leuker dan je eigen foto op je schoolspullen te hebben? Jouw lievelingsfoto op je schoolspullen personaliseert je schoolspullen meteen. Je zult ze nooit meer verwarren met andermans schoolspullen, want niemand heeft dezelfde originele schoolspullen. Verras jouw zoon of dochter met gepersonaliseerde schoolspullen op hun eerste schooldag. Bestel nu een mooi origineel fotogeschenk voor schoolspullen!

blank

Foto op beker

Het is erg belangrijk om de hele dag genoeg water te drinken. Zeker als je op school hard aan het werk bent. Uit een saaie beker drinken is natuurlijk een stuk minder leuk dan uit je eigen beker met je lievelingsfoto. Bijvoorbeeld een foto met je beste vriend of vriendin. Of een leuke tekst die je inspireert! Op onze site kun je bekers met foto vinden in allerlei kleuren. Kies de kleur die jij het mooist vindt, kies je mooiste foto uit en stel een mooie beker samen.

blank

Foto op agenda

Stress kun je voorkomen door goed je dag vooruit te plannen. Dit is daarom ook een belangrijk deel tijdens school. Als je alles goed plant weet je precies waar je aan toe bent. Plannen is voor sommige mensen erg moeilijk, maar wel erg belangrijk. Een agenda is ideaal om je dag te plannen. Maar standaard agenda’s van winkels zijn natuurlijk erg saai. Jij wil een agenda met jouw lievelingsfoto op de voorkant! Op onze site kun jij je eigen agenda ontwerpen. Je kunt een leuke foto, een tekst of quote die je motiveert op de voorkant laten drukken. Zo raak je meteen gemotiveert om aan je werk te beginnen. Een leuke foto voor op de voorkant js bijvoorbeeld een foto met je moeder, beste vriend of beste vriendin. Ontwerp en bestel jouw gepersonaliseerde agenda met foto op onze site.

blank

Foto op schooltas

Een goede schooltas is erg belangrijk in het dagelijks leven. Een tas moet een goede kwaliteit hebben en leuk zijn. Maar om een goede tas te vinden kan soms nog wel eens erg moeilijk zijn. Jij wil natuurlijk geen saaie tas! Daarom hebben wij voor jou een schooltas met foto. Hoe leuk is dat? Een super mooie foto op de voorkant van je tas. Zo valt jouw tas altijd op! Ontwerp je eigen tas met bijvoorbeeld een foto van je partner, beste vriend of vriendin, familielid, of iemand anders die veel voor je betekent. Op onze site vind je tassen in verschillende soorten en maten. Bestel nu jouw tas met een uniek uiterlijk!

blank

Foto op pennendoos

Je zult het vast wel vaker meegemaakt hebben. Je wil net iets opschrijven, totdat je erachter komt dat je pen weer kwijt is. Dat is erg vervelend! De beste oplossing is een pennendoos. Met een pennendoos zul jij je pennen niet meer kwijtraken. Je kunt je pennendoos personaliseren met een mooie foto erop. Hoe leuk is dat? Zo zul je niet alleen je pennen, maar ook je pennendoos nooit meer kwijtraken. Er is natuurlijk niemand met dezelfde pennendoos als je hem personaliseerd met een foto. Een pennendoos is ook een heel origineel cadeau voor kinderen die voor het eerst weer naar school gaan. Bestel nu op onze site jouw pennendoos met eigen foto!

Volg ons of like ons: