axe

Foto op badproducten

februari 7, 2021 Door fotogeschenken 0

Iedereen houdt wel van een heerlijk wellness dagje. Aangezien we in deze coronacrisis veel thuis zitten, zijn goede badspullen van toepassing. De badkamer mag natuurlijk niet saai zijn. Daarom hebben wij in deze blog de leukste producten voor in de badkamer, voor u op een rijtje gezet. Deze badproducten zijn ook super origineel om als cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan uw broer of zus, of uw moeder. De badproducten mogen niet saai zijn, laat daarom uw leukste foto op de badproducten drukken. Wat een leuk idee! In deze blog zult u vast wat inspiratie krijgen voor in uw badkamer.

douchegordijn met eigen foto
  1. Foto op douchegordijn

Het douchegordijn valt erg op in de badkamer. Daarom moet het er wel leuk uit zien. Met bijvoorbeeld een foto van uw zoon of dochter. Dit zal de badkamer enorm opvrolijken. Als u het douchegordijn niet te opvallend wilt hebben, kunt u altijd een foto van een rustig landschap op het douchegordijn laten drukken. Dit maakt de badkamer wat rustiger. Douchen wordt nu nog leuker met een mooi douchegordijn.

blank

2. Foto op Love, Beauty & Planet geschenkset

Houdt u van beautyproducten? Of wilt u uw moeder verrassen? Dan is een dit het perfecte fotogeschenk. Een Love, Beauty & Planet geschenkset, met uw eigen foto erop. Hoe leuk is dat? Een super uniek cadeau voor uw beste vriend of vriendin. Dit geschenkset bevat een heerlijke scrub, showergel en bodylotion. Perfect voor een wellness dagje. U kunt kiezen uit twee soorten sets. Verras de liefste mensen om u heen met dit geschenkset. U kunt niet alleen een foto op dit geschenkset laten drukken, maar ook een naam. Dit maakt het nog persoonlijker. Valentijnsdag breekt ook weer bijna aan. Verras uw partner met dit leuke fotogeschenk.

Foto op Axe

3. Foto op Axe

Wilt u uw man verrassen op valentijnsdag? Of is uw vader bijna jarig? Dan is deze Axe geschenkset het perfecte cadeau. Om het cadeau nog wat extra te personaliseren kunt u uw eigen foto op het geschenkset laten drukken. Wat een leuk idee! Een foto van u en uw partner samen bijvoorbeeld. Op dit geschenkset is het ook mogelijk om een naam en korte tekst te laten drukken. Zo wordt het fotogeschenk nog origineler. Het geschenkset bevat een deodorant en bodywash en u kunt optioneel een magic mok of bullet journal erbij bestellen. Neem gauw een kijkje op onze site.

blank

4. Foto op Zwitsal

Is er pas een baby geboren? U wilt natuurlijk geen saai cadeau geven, maar een uniek en gepersonaliseerd fotogeschenk. Daarom is een Zwitsal geschenkset een perfect cadeau. Laat een Zwitsal boekenbox bedrukken, of zet een naam op een romper, muts, slab of deken. Ook is een teddybeer met eigen naam een leuk idee. Net zoals een fles met eigen naam. Bestel nu het allerleukste kraamcadeau op onze site.

Volg ons of like ons: