Fotogeschenken voor kinderen

februari 15, 2021 Door fotogeschenken 0

Heb jij binnenkort een kinderverjaardag en je weet nog niet wat je als cadeau wilt geven? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Namelijk een fotogeschenk. Laat jouw eigen foto op cadeaus voor kinderen zetten om het cadeau helemaal te personaliseren. Elk kind zou blij zijn met zo’n super leuk geschenk. In deze blog zetten we meerdere originele fotogeschenken op een rijtje. Zo zul jij vast genoeg inspiratie krijgen voor de eerst volgende kinderverjaardag. Alle producten die genoemd worden in deze blog zijn ook te vinden op onze site fotogeschenken.nl. Ook kun je klikken op de linkjes in de blog om direct naar de producten te gaan.

blank
  1. Foto op speelgoed

Wil jij een heel origineel cadeau waar je je eigen foto op kunt zetten? Dan is dit een super leuk idee. Namelijk een foto op dit houten speelgoed. Dit is een houten loopauto. Leuk cadeau voor een kindje dat nog moet leren lopen bijvoorbeeld. Leren lopen wordt een feestje met deze leuke loopauto. Op de loopauto kun je de naam van de jarige laten drukken. Deze fantastische loopwagen is ook te gebruiken als opbergdoos. Dat is super handig!

blank

2. Foto op snoepblik

Een heerlijk snoepje uit je eigen gepersonaliseerde snoepblik. Dat is pas leuk! Voor een kinderverjaardag is dit ook erg leuk. Op dit snoepblik kun je je eigen foto en naam laten drukken. Het is mogelijk om dit snoepblik te vullen met verschillende soorten snoep, zoals: winegums, chocolade munten, paaseieren, engelse drop, pepermunt, suikerhartjes en nog veel meer. Neem gauw een kijkje op onze site en bestel nu jouw gepersonaliseerde snoepblik.

foto op scheenbeschermer

3. Foto op scheenbeschermers

Ga jij binnenkort naar een verjaardag van iemand die op voetbal zit? Dan is dit het perfecte cadeau! Laat op de scheenbeschermers jouw eigen foto naar keuze drukken. Met een nummer en een naam. Dat is een geweldig cadeau voor een voetballer. Met eigen foto bedrukte scheenbeschermers steel je de show op het voetbalveld. Neem gauw een kijkje op de site en bestel nu scheenbeschermers.

Volg ons of like ons: