Foto op canvas 210x225 cm

5 fotogeschenken om jouw slaapkamer nog leuker te maken!

maart 19, 2021 Door fotogeschenken 0

Je slaapkamer is een van de kamers waar je de meeste tijd doorbrengt. Je slaapt er immers. Daarom is het erg belangrijk dat het er wel een beetje gezellig uit ziet daar. In deze blog hebben we voor jou wat leuke fotogeschenken op een rijtje gezet, die ermee kunnen helpen om jouw slaapkamer super mooi te maken. Hopelijk kun je uit deze blog wat inspiratie halen.

  1. fotobehang
Fotobehang expositie kwaliteit 400x1200 cm

Laten we beginnen met de muren. De muren zijn erg opvallend in een kamer, en moeten daarom wel mooi zijn. Een saaie muur is natuurlijk niet leuk. Je kunt bijvoorbeeld behang ophangen aan de muur. Het leuke is, dat je op dit behang je eigen foto kunt laten drukken. Hoe leuk is dat? Zo is je muur gelijk helemaal gepersonaliseerd, en ziet iedereen dat het jouw kamer is. Een paar leuker voorbeelden van fotobehang zijn bijvoorbeeld een foto van een landschap of een mooi uitzicht in een stad. Het is natuurlijk ook leuk om je eigen foto op het behang te laten zetten. Zoals een familiefoto, een foto van jou en je partner, of een foto van een huisdier. Op onze site fotogeschenken.nl kun je behang vinden in alle maten. Bestel nu jouw gepersonaliseerde behang op onze site.

2. foto op canvas

Foto op canvas 210x225 cm

Alleen behang op de muur is natuurlijk niet genoeg. Om de muren nog leuker te maken kun je er foto’s op canvas aan hangen. Ook op canvas kun je bijvoorbeeld foto’s van een natuurgebied of stad laten drukken, maar een familiefoto is natuurlijk ook leuk. Een leuke foto op canvas maakt je slaapkamer een stuk gezelliger. Dit is niet alleen leuk in de slaapkamer, maar ook in de woonkamer.

3. foto op bloempot

blank

Een beetje groen in je slaapkamer kan natuurlijk geen kwaad. Planten vereisen natuurlijk wel wat zorg, maar ze brengen ook zeker sfeer. Het is ook gezond om planten in je kamer te hebben. Genoeg redenen om wat planten aan je slaapkamer toe te voegen. Bij een plant hoort natuurlijk een mooie bloempot. Hoe leuk is het als je je eigen foto op de bloempot kunt laten zetten? Op onze site kun je je bloempot personaliseren met een leuke foto en een beetje tekst. Zo is elke plant in je kamer uniek. Vergeet niet om je planten af en toe wat water te geven en zorg ervoor dat ze op een plek staan met genoeg zonlicht.

4. foto op klok

blank

Een klok is een erg belangrijk onderdeel in je kamer. Je wil immers altijd de tijd kunnen zien. Een saaie klok is niet leuk voor in je kamer. Jij wilt natuurlijk een gepersonaliseerde klok met je eigen foto erop. Die kun je vinden op onze site. Het is zelfs mogelijk om je eigen naam op je klok te laten zetten. Ook is het mogelijk om de klok in een leuke vorm te laten maken. Zoals een hart, vierkant of gewoon een cirkel. Neem nu een kijkje op onze site en bestel nu je eigen unieke klok.

5. foto op beddengoed

blank

We hebben de leukste voor het laatst bewaard. Namelijk een foto op beddengoed. Beddengoed is een heel belangrijk deel in je slaapkamer. Daarom wil je natuurlijk dat het er wel vrolijk uit ziet. Met jouw eigen foto erop wordt hij vast super leuk! Het is ook mogelijk om verschillende foto’s op een dekbedovertrek te laten maken. Hoe leuk is dat?

Na al deze ideeën heb je vast wel wat inspiratie gevonden om je slaapkamer nog een stukje leuker te maken. Wil je meer inspiratie vinden? Neem dan een kijkje op onze instagram pagina en op onze pinterest pagina.

 

Volg ons of like ons: