Medium Rond strandlaken met Foto of Tekst Bedrukken 140ø cm

Zomerse fotogeschenken

april 20, 2021 Door Thirza 0

Het weer begint steeds beter te worden en er komen weer blaadjes aan de bomen. De zomer begint er weer aan te komen. Deze zomer wil je natuurijk de leukste zomerse items hebben. Daarom hebben wij in deze blog de beste zomerse fotogeschenken voor je op een rijtje gezet. Deze blog zal je helpen om meer inspiratie op te doen voor deze zomer!

Foto op strandlaken

Medium Rond strandlaken met Foto of Tekst Bedrukken 140ø cm

Lekker aan de kust zitten en een beetje in de zee zwemmen. In de zomer zul je vaak naar het strand gaan. Ook op het strand is het belangrijk om leuke spullen mee te nemen. Een mooi strandlaken is bijvoorbeeld erg leuk om lekker op te vallen op strand. Een strandlaken is nog leuker met je eigen foto erop. Zo is je laken gelijk helemaal gepersonaliseerd en zul je hem niet kwijt raken. Je kunt ook een strandlaken met je eigen naam bestellen op onze site. Dat is ook een heel leuk idee!

Foto op slippers

blank

Alleen een strandlaken is op het strand niet genoeg. Zand in je schoenen is niet fijn en daarom is het handig om slippers te dragen. Jij wil natuurlijk geen saaie slippers. Daarom kun je op onze site slippers kopen met je eigen foto erop. Zo weet iedereen dat het jouw slippers zijn en zul je ze niet kwijtraken. Met deze unieke slippers val je lekker op! Bestel nu op onze site jouw slippers in allerlei verschillende maten.

Foto op t-shirt

blank

In de zomer is het meestal te warm voor truien, dus we dragen vaak shirts. Maar hoe leuk is het om je eigen gepersonaliseerde shirt te hebben met je eigen foto op de voor of achterkant? Zulke shirts kun je vinden op onze site. Laat bijvoorbeeld een foto van je familie op het shirt drukken. Of een foto met je vrienden.

Foto op waterfles

Drinkflessen bedrukken met uw foto of Logo 500 ml.

Met het warme weer is het erg belangrijk om genoeg water te drinken en gehydrateerd te blijven. Wanneer je een drinkfles bij je draagt zul je meer drinken. Maar een basic drinkfles is niet leuk genoeg. Wij willen een unieke drinkfles natuurlijk! Op onze site kun je je eigen drinkbeker laten maken met je eigen foto en je eigen naam. Bestel nu je waterfles op onze site!

Volg ons of like ons: