Sokken voor kinderen met foto of naam bedrukken

Hipste fotogeschenken

oktober 8, 2021 Door Thirza 0

Er hip bij lopen is leuk voor elke leeftijd. Sommige mensen zullen er meer mee bezig zijn dan andere, maar met deze fotocadeaus zul jij er zeker hip bij lopen. Deze geschenken zijn leuk om te geven aan je beste vriend of vriendin of bijvoorbeeld de verjaardag van een familielid. Maar ook voor de oudjes zijn deze cadeaus leuk om te krijgen. Na het lezen van deze blog zul je vast genoeg inspiratie hebben om een heel hip fotogeschenk te kopen. Laat een reactie achter onder deze blog als jij iemand blij hebt gemaakt met een van onze producten!

  1. Foto op sokken

blank

Het is al een tijdje een fashionstatement; opvallende sokken dragen. Je ziet steeds vaker mensen met hele kleurrijke sokken in bijzondere printjes. Dit ziet er natuurlijk ook super vrolijk uit en een leuk paar sokken kan je outfit echt afmaken! Neem bijvoorbeeld een foto van het huisdier van je beste vriend. Door deze op sokken te laten drukken maakt ze natuurlijk super leuk. Of bijvoorbeeld sokken met een grappige tekst erop is natuurlijk ook een leuk cadeau.

  1. Foto op waterfles

Drinkflessen bedrukken met uw foto of Logo 500 ml.

Het is natuurlijk altijd al erg belangrijk geweest om genoeg water te drinken, maar tegenwoordig zijn de mooie waterflessen erg populair. Hoe leuk is het om de favoriete foto met je zus op je waterfles te hebben. Met een leuke en opvallende waterfles zul je ook sneller gestimuleerd zijn om genoeg water te drinken, dus het is ook nog eens een gezond cadeau om aan iemand te geven. Of bijvoorbeeld als cadeau aan een sporter die genoeg moet drinken tijdens de wedstrijden. Eigenlijk komt een waterfles altijd wel goed van pas.

  1. Foto op beauty en wellness producten

blank

Het is tegenwoordig helemaal in om goed je huid te verzorgen met allerlei soorten producten. Iedereen wordt natuurlijk blij van een goed verzorgde huid, maar hoe leuk is het om huidproducten te krijgen met een hele leuke foto erop. Neem bijvoorbeeld een Love, Beauty & Planet cadeauset en laat de leukste foto van jou en je moeder erop drukken. Je moeder zal vast stralen wanneer ze dit hippe cadeau ontvangt. Heerlijk onder de douche met de mooiste douchgel en zeep, dat wil natuurlijk iedereen!

Dit waren de hippe fotogeschenken van deze tijd. Verras je oom met een nieuw paar sokken of geef je zoontje die graag voetbalt een nieuwe waterfles. En je lieve oma verdient natuurlijk een beauty en wellness set. Op de eerst volgende verjaardag zul jij aankomen met de hipste cadeaus, van fotogeschenken.nl!

Volg ons of like ons: